fbpx

Przystawka


Carpaccio z pieczonego buraka podane z szynką dojrzewającą

Zupa


Aromatyczna zupa kurkowa z kluseczkami

Danie główne


Pierś supreme podana na groszku cukrowym
z sosem cytrynowym i maślanym purre

Bufet

Przystawki


Tatar wołowy z dodatkami
Rożki wędzonej szynki Krainy Jezior
z sosem tatarskim
Rolada z karkówki z piklami
Schab rolowany
Roladki ze śledzia z marynatami
Mix sałat z granatem i serem pleśniowym
Sałatka z kurczakiem , selerem naciowym
i ciemnym winogronem

Sushi


Maki
Uramaki
Nigiri

Desery


Kokosanki
Śmietanowiec
Rogaliki
Niebiańskie ciasto z rumem i nutellą

Dania ciepłe


Flaki wołowe
Strogonov wołowy
Placki ziemniaczane
Sandacz w panierce migdałowej z sosem kaparowym
Fasolka szparagowa z prażoną bułką z masłem

Napoje


Soki, woda w dzbankach, napoje gazowane, kawa, herbata
Koszt zestawu w przeliczeniu
na osobę wynosi 190 zł.