Przystawka
Carpaccio z pieczonego buraka podane z szynką dojrzewającą |
Zupa
Aromatyczna zupa kurkowa z kluseczkami |
Danie główne
Pierś supreme podana na groszku cukrowym z sosem cytrynowym i maślanym purre |
Bufet
Przystawki
Tatar wołowy z dodatkami |
Rożki wędzonej szynki Krainy Jezior z sosem tatarskim |
Rolada z karkówki z piklami |
Schab rolowany |
Roladki ze śledzia z marynatami |
Mix sałat z granatem i serem pleśniowym |
Sałatka z kurczakiem , selerem naciowym i ciemnym winogronem |
Sushi
Maki |
Uramaki |
Nigiri |
Desery
Kokosanki |
Śmietanowiec |
Rogaliki |
Niebiańskie ciasto z rumem i nutellą |
Dania ciepłe
Flaki wołowe |
Strogonov wołowy |
Placki ziemniaczane |
Sandacz w panierce migdałowej z sosem kaparowym |
Fasolka szparagowa z prażoną bułką z masłem |
Napoje
Soki, woda w dzbankach, napoje gazowane, kawa, herbata |