fbpx

Przystawka


Carpaccio z cukinii z wędzonym twarogiem i prażonym sezamem

Bufet

Zupy


Krem z pieczonych pomidorów
Zupa curry z kurczakiem i makaronem

Bufet ciepły


Filet z łososia na duszonym szpinaku
Cukinia faszerowana ryżem i pieczarkami
Pierogi z mięsem i okrasą
Roladka drobiowa z szynką i fasolką
Kopytka szpinakowe
Ziemniaki faszerowane pieczarkami i cebulą
Warzywa blanszowane
Mix sałat z oliwą smakową

Przekąski


Tortilla z szynką i serkiem kremowym
Dorsz w tempurze
Kolorowe koreczki z szynką i serem
Gravlax marynowany w burakach
Kulki drobiowe w kolorowych panierkach
Polędwiczka z wędzarni Krainy Jezior
Sałatka z serem pleśniowym, oliwkami, pomidorkami cherry i roszponką
Sałatka makaronowa z brokułem i wędzoną szynką z Krainy Jezior

Kolacja


Barszcz czerwony
Mini krokiety z mięsem
Roladka z udka z marynatami w sosie własnym
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

Desery


Ciasto Rumowiec
Róże cynamonowe
Liście z nutellą
Ciasto Marcello

Napoje


Kawa, herbata, woda niegazowana w dzbankach, soki owocowe
Koszt zestawu w przeliczeniu
na osobę wynosi 120 zł.