Przystawka
Carpaccio z cukinii z wędzonym twarogiem i prażonym sezamem |
Bufet
Zupy
Krem z pieczonych pomidorów |
Zupa curry z kurczakiem i makaronem |
Bufet ciepły
Filet z łososia na duszonym szpinaku |
Cukinia faszerowana ryżem i pieczarkami |
Pierogi z mięsem i okrasą |
Roladka drobiowa z szynką i fasolką |
Kopytka szpinakowe |
Ziemniaki faszerowane pieczarkami i cebulą |
Warzywa blanszowane |
Mix sałat z oliwą smakową |
Przekąski
Tortilla z szynką i serkiem kremowym |
Dorsz w tempurze |
Kolorowe koreczki z szynką i serem |
Gravlax marynowany w burakach |
Kulki drobiowe w kolorowych panierkach |
Polędwiczka z wędzarni Krainy Jezior |
Sałatka z serem pleśniowym, oliwkami, pomidorkami cherry i roszponką |
Sałatka makaronowa z brokułem i wędzoną szynką z Krainy Jezior |
Kolacja
Barszcz czerwony |
Mini krokiety z mięsem |
Roladka z udka z marynatami w sosie własnym |
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym |
Desery
Ciasto Rumowiec |
Róże cynamonowe |
Liście z nutellą |
Ciasto Marcello |
Napoje
Kawa, herbata, woda niegazowana w dzbankach, soki owocowe |