Zestaw I
Przystawka
Sałatka ze szpinaku, truskawek i sera gorgonzoli |
Zupa
Zupa Tajska z owocami morza |
Danie główne
Ravioli z kaczką w emulsji grzybowo – maślanej z lubczykiem |
Deser
Fantazja malinowo – śmietankowa |
Napoje
Kieliszek wina białego lub czerwonego lub piwo |
Koszt zestawu w przeliczeniu
na osobę wynosi 89 zł.
Zestaw II
Przystawka
Carpaccio z łososia i sandacza podane z parmezanem i kaparami |
Zupa
Krem dyniowy z imbirem i pomarańczami |
Danie główne
Roladka z polędwiczki ze szpinakiem i pomidorami w sosie czekoladowym podana na purre koperkowym z kalafiorem romanesko |
Deser
Beza Pawlowa z kremem orzechowo – kawowym |
Napoje
Kieliszek wina białego lub czerwonego lub piwo |