fbpx

Zestaw I

Przystawka


Sałatka ze szpinaku, truskawek
i sera gorgonzoli

Zupa


Zupa Tajska z owocami morza

Danie główne


Ravioli z kaczką w emulsji
grzybowo – maślanej z lubczykiem

Deser


Fantazja malinowo – śmietankowa

Napoje


Kieliszek wina białego lub czerwonego
lub piwo
Koszt zestawu w przeliczeniu
na osobę wynosi 89 zł.

Zestaw II

Przystawka


Carpaccio z łososia i sandacza
podane z parmezanem i kaparami

Zupa


Krem dyniowy z imbirem i pomarańczami

Danie główne


Roladka z polędwiczki ze szpinakiem
i pomidorami w sosie czekoladowym
podana na purre koperkowym
z kalafiorem romanesko

Deser


Beza Pawlowa z kremem orzechowo – kawowym

Napoje


Kieliszek wina białego lub czerwonego
lub piwo
Koszt zestawu w przeliczeniu
na osobę wynosi 95 zł.